Contact

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Vind ons op facebook

Beetsterzwaag Natuurlijk Genieten

O.V.B.O

Van Harinxmaweg 20

9246 TL Olterterp

admin@beetsterzwaagnatuurlijk.nl

________________________

Wonen in Beetsterzwaag

Beetsterzwaag is een dorp in de Friese Wouden. 

Beetsterzwaag telt ruim 3594 inwoners en is daarmee de hoofdplaats van de gemeente Opsterland. Ook het gemeentehuis is hier gevestigd. Het winkelcentrum van Beetsterzwaag, met leuke winkels en restaurants, is gevestigd in de authentieke Hoofdstraat. Daarnaast zijn alle voorzieningen in het dorp aanwezig.

Wilt u een huis kopen of verkopen?

Makelaarskantoor Koopmans

Bij Makelaarskantoor J. Koopmans als aankoopmakelaar staat uw belang voorop. Wij zullen u op basis u wensen, adviseren en begeleiden.

Wilt u liever huren?

Mooiland

Mooiland is een woningcorporatie die woningzoekenden en huurders een betaalbare woning van passende kwaliteit biedt.

Wonen voor senioren

Ook voor senioren zijn er veel woonmogelijkheden, onder andere in de Hoofdstraat van Beetsterzwaag. Indien nodig kunt u zorg en diensten aan huis krijgen. Daarnaast zijn er mogelijkheden om uw woning te laten aanpassen, zodat u daar langer kunt wonen. Informeert u dan bij de gemeente naar de mogelijkheden binnen de WMO. 

Huys ter Swaach

Particuliere ouderenzorg in een kleinschalige beschermde groene omgeving bij Huys ter Swaach. Verzorgd wonen in Beetsterzwaag.

Voorzieningen voor mensen met een beperking

Ook als u met een beperking moet leven, zijn er in Beetsterzwaag qua wonen of voorzieningen mogelijkheden. Kijk voor de voorzieningen eens op onze pagina “minder validen”.