Contact

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Vind ons op facebook

Beetsterzwaag Natuurlijk Genieten

O.V.B.O

Van Harinxmaweg 20

9246 TL Olterterp

admin@beetsterzwaagnatuurlijk.nl

________________________

1/20

LUNCH & DINER 

Gezellig eten met familie of vrienden? Wil je jezelf eens culinair verwennen of ga je toch voor een snelle hap? In Beetsterzwaag is er keuze genoeg. Van pannenkoekenhuis, sterrenrestaurant of een patatje van de snackbar. 

Lyfs

Hoofdstraat 73  Beetsterzwaag

Ontdek de culinaire geheimen en waarom het bij ons "Mooi op culinair gebied "is!

Prins Heerlijck

Hoofdstraat 23  Beetsterzwaag

In de kleine, sfeervolle vertrekken van het 18de eeuwsw herenhuis vindt u altijd een geschikte ruimte voor uw lunch, gezellige borrel, een kopje koffie of `s avonds voor het diner.

Kota Radja

Hoofdstraat 39  Beetsterzwaag

Bij Kota Radja vindt u de combinatie van twee generaties kookkunst en een ongekende gastvrijheid; een bijzondere ervaring

De Jong's Cafetaria

Hoofdstraat 43  Beetsterzwaag

De huiskamer van Sjoerd en Anneke. Gezellige cafetaria waar je terecht kunt voor de gangbare snacks, ijs en de specialiteit: heerlijke hamburgers!

Het Witte Huis

Van Harinxmaweg 20 Olterterp

Het Witte Huis vindt u tussen de bossen en landerijen van Landgoed Olterterp. Een sfeervol hotel-restaurant gelegen tussen Drachten en het chique dorp Beetsterzwaag.

De Heeren van Harinxma

Van Harinxmaweg 10 Beetsterzwaag

De Heeren van Harinxma een Michelinster ontvangen voor 2016. Gasten van Landgoed Lauswolt worden verrast met een klassieke keuken met hier en daar een modern uitstapje.

Baboeshka

Beetsterweg 1 Beetsterzwaag

Hip, trendy, modern, fris, laagdrempelig en kidsproof! Heerlijk genieten van de lekkerste pannenkoeken voor klein en groot. 

Mei Mei

Hoofdstraat 39  Beetsterzwaag

Mei Mei betekend in het Chinees: Zusje. Het kleine zusje van restaurant Kota Radja. Wij koken graag een beetje Chinees, met een vleugje Italiaans of een klein beetje Japans. 

Snackbearske

Hoofdstraat 50  Beetsterzwaag

Het Snackbearske biedt toppers aan snacks, vis, ijs, belegde broodjes en plates. Deze kunnen gegeten worden in een mooie lichte zaak met moderne uitstraling. 

Bistro Nijeholt

Van Harinxmaweg 10 Beetsterzwaag

In de prachtige bistro Nijeholt kunt u genieten van een warme, ontspannen en tikkeltje Bourgondische sfeer. Gerechten met passie, eenvoud, echte smaken en van de beste kwaliteit