Contact

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Vind ons op facebook

Beetsterzwaag Natuurlijk Genieten

O.V.B.O

Van Harinxmaweg 20

9246 TL Olterterp

admin@beetsterzwaagnatuurlijk.nl

________________________

Fysiotherapie Beetsterzwaag

Fysiotherapie Beetsterzwaag is een eerstelijns praktijk, waar een zeer breed scala aan problemen van het bewegingsapparaat worden behandeld. Wij leveren preventieve en curatieve zorg, maatwerk is hierbij het speerpunt. Centraal staat onze persoonlijke begeleiding, wij verwachten hierbij een actieve rol van de patiënt. 

Wij willen door kennis, samenwerking en doelgerichte behandelmethoden werken aan een onderscheidende kwaliteit van zorgverlening. 

Ons streven is om in samenspraak met de patiënt zijn problematiek/hulpvraag op een transparante wijze in kaart te brengen. Een gestructureerde aanpak gebaseerd op een scherpe diagnose vormt hierbij de basis van een succesvol antwoord op de hulpvraag. 

                                   

De behandelingen vinden plaats in een lichte, ruime goed uitgeruste behandelruimte die voldoende mogelijkheden voor privacy biedt. Dit in een prettige en plezierige sfeer. 

Centraal hierbij is de persoonlijke benadering en begeleiding. 

Een zeer breed scala aan problemen van het bewegingsapparaat worden behandeld. 

Veel aandoeningen zijn goed te behandelen binnen de mogelijkheden van de algemene fysiotherapie, soms biedt een gespecialiseerde aanpak meer mogelijkheden.  

Locatie: Pastorielaan 4G,  Beetsterzwaag.