Contact

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Vind ons op facebook

Beetsterzwaag Natuurlijk Genieten

O.V.B.O

Van Harinxmaweg 20

9246 TL Olterterp

admin@beetsterzwaagnatuurlijk.nl

________________________

BEETSTERZWAAG BLOGT!

 

Weinig tijd of ben je niet zo’n schrijftalent?

 

De internet marketeer van Eigen&Wijze helpt graag! Tweemaal per maand zet zij zich in voor de online marketing van Beetsterzwaag. Door middel van een aantal vragen komt zij tot de kern en zorgt zij dat jouw verhaal op pakkende wijze wordt verwoord. 

 

Ook Beetsterzwaag Natuurlijk houdt oren en ogen geopend! Het kan dus best zijn, dat we jou bestoken met vragen omdat wij vinden dat je op de blog thuishoort! Maak je niet druk: we vragen je heus vooraf even of je dat oké vindt!

 

Beetsterzwaag Natuurlijk bepaalt (natuurlijk;-))


Uiteraard vinden wij het superleuk om lekker veel te bloggen! Toch kunnen we niet beloven dat alles online komt. Dit heeft te maken met de relevantie van de blog voor het dorp én de lezers daarbuiten.

 

Betreft het een blog als aankondiging van een toffe activiteit of een evenement die men niet mag missen? Zorg dan dat je je minstens twee weken van tevoren bij ons meldt! Zodat wij ervoor kunnen zorgen dat jouw event van het scherm afspat!
 

Zorg dat je de blog niet mist!


Zeker weten dat je de blog niet mist? Like Beetsterzwaag Natuurlijk op Facebook en meld je aan voor de nieuwsbrief!

Het dorp Beetsterzwaag leeft en dan mag je van je laten horen ook! Vandaar dat op de website Beetsterzwaag Natuurlijk vanaf nu regelmatig een blog zal verschijnen.

Waarover we gaan bloggen?


We laten gezichten van het dorp zien, lichten activiteiten en evenementen uit en geven ondernemers de ruimte! Heb jij iets te vertellen, ben je ergens super enthousiast over, heb je en top idee of gewoon iets op je hart? Vanaf nu kun je dat via het platform Beetsterzwaag Natuurlijk delen. Laat het ons weten door middel van het contactformulier en wie weet ben jij, je onderneming of event het volgende blog onderwerp!

 

Jouw verhaal, onderneming of event op Beetsterzwaag Natuurlijk?

Er zijn verschillende manieren om ervoor te zorgen dat jij of jouw onderwerp op de blog verschijnt. Zo kun je een complete blog aanleveren. De beheerder van het platform Beetsterzwaag Natuurlijk checkt en redigeert samen met de internet marketeer van Eigen&Wijze (als heus journalistenteam!) de tekst en aangeleverde afbeeldingen. Wellicht worden er wijzigingen aangebracht en na akkoord van jou als inzender wordt de blog online geplaatst.