Contact

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Vind ons op facebook

Beetsterzwaag Natuurlijk Genieten

O.V.B.O

Van Harinxmaweg 20

9246 TL Olterterp

admin@beetsterzwaagnatuurlijk.nl

________________________

1/14

KOM GENIETEN IN GASTVRIJ BEETSTERZWAAG

 

Aan de rand van de Friese Wouden vindt u het karaktervolle dorp Beetsterzwaag. In de alom bekende Hoofdstraat treft u prachtige historische panden aan. Deze drie en halve eeuw oude panden zijn de stille getuigen van de adel die het dorp in de 18e en 19e eeuw bewoonden.

 

Vandaag de dag is Beetsterzwaag een springlevend dorp! De historische rijkdommen worden met hedendaagse aantrekkelijkheden gecombineerd: galeries, cafés en restaurants, gespecialiseerde winkels en eindeloos veel wandel- en fietsmogelijkheden in de omliggende bossen en natuurgebieden.

 

Beetsterzwaag is natuurlijk genieten!

BEETSTERZWAAG BLOGT

TIPS!

Goede voornemens: dumpen of doorgaan?

 

Goede voornemens. Wie heeft (of inmiddels: had) ze niet? Wij waren benieuwd wat voor goede voornemens de meeste mensen nou hebben. We speurden het internet af én brutaal als we waren hebben we gewoon wat mensen aangesproken.

Meeste voorkomende voornemens

Een grote diversiteit aan goede voornemens hoorden we en zagen we voorbijkomen. Toch waren er twee die veelvuldig genoemd werden. En die kun je daarom misschien wel raden. Met stip op één is toch ‘gezonder leven’. Meestal wordt hierin een combinatie genoemd van meer bewegen en gezonder eten. Het tweede telkens terugkerende voornemen is ‘meer tijd vrijmaken voor familie en vrienden’. We hebben het allemaal zo druk dat we familie en vrienden minder vaak zien dan we zouden willen. Vandaar het goede voornemen om daar meer tijd voor vrij te maken.

BEETSTERZWAAG Blogt!

 

Het dorp Beetsterzwaag leeft en dan mag je van je laten horen ook! Vandaar dat op de website Beetsterzwaag Natuurlijk vanaf nu regelmatig een blog zal verschijnen.

 

Waarover we gaan bloggen?


We laten gezichten van het dorp zien, lichten activiteiten en evenementen uit en geven ondernemers de ruimte! Heb jij iets te vertellen, ben je ergens super enthousiast over, heb je en top idee of gewoon iets op je hart? Vanaf nu kun je dat via het platform Beetsterzwaag Natuurlijk delen. Laat het ons weten contactformulier  en wie weet ben jij, je onderneming of event het volgende blog onderwerp!

TIPS!

19 November

Toeristen Informatie Punt

 

Voor informatie over activiteiten in en rond Beetsterzwaag

                                 

19 November

Historische rondleiding

 

De gidsen vertellen u de geschiedenis van de vele mooie panden in en nabij de Hoofdstraat.

                                 

beetsterzwaag tropische kas

Tropische Kas

Dit idyllische plekje, in de Overtuin van het adellijke Lycklamahûs aan de Hoofdstraat te Beetsterzwaag, is zeker het bezoeken waard. 

                                   

19 November

Regio Magazine

Friese Wouden

 

Meer informatie over de regio en

activiteiten in de Friese Wouden. 

                                 

  • Black Instagram Icon

instagram